SEYEHAT & TURİZM

Beyonce Lüks Hafta Sonu İçin Dubai’ye Davet Ediyor.

M üzisyenin ekibinden birçok yayının aldığı bir davet üzerine şarkıcı, 20-22 Ocak tarihlerinde Dubai’de tüm masrafları karşılanmış lüks bir hafta sonu düzenliyor. Beyoncé sizi hayallerinizin varış noktanız haline geldiği bir haftasonuna davet ediyor. Siz ve bir konuğunuz epikürcü ziyafetlere, sahil kenarında şımartılmalara ve birinci sınıf uçak bileti, birinci sınıf kara taşımacılığı ve Atlantis the Royal’de birinci sınıf konaklama gibi özel ifşa deneyimlerine davetlisiniz. “Hayatta bir kez” bir performanstan da bahsediliyor, ancak ona bağlı herhangi bir sanatçı yok.

Blur, the Killers ve Jay-Z dahil olmak üzere birçok pop yıldızı, Beyoncé’nin 2009’da başkent Abu Dabi’de sahne aldığı son performanstan bu yana Birleşik Arap Emirlikleri’nde sahne aldı.

Dubai hafta sonu, İngiliz tabloid The Sun’ın Aralık ayında Beyoncé’nin şehrin lüks tatil beldesi Atlantis the Royal’de bir saatlik bir performans planladığını bildirmesiyle seyrek olarak bildirildi. Bir kaynak The Sun’a, Swedish House Mafia’nın bir partiden sonra DJ’lik yapacağını söyledi ve bu da davetle onaylandı.

Bu haftanın başlarında TMZ, Beyoncé’nin Atlantis the Royal’deki bir etkinlik için yaptığı ses kontrolünün sözde görüntülerini paylaştı. Kaynak, Beyoncé’ye Dubai’de performans sergilemesi için 24 milyon dolar ödendiğini iddia etti. Beyoncé’nin hafta sonu ve etkinliklerle resmi ilişkisi şu ana kadar belirtilmedi.

E-postaya göre, hafta sonu etkinlikleri arasında Nobu Dubai’de akşam yemekleri, havai fişek gösterileri ve Kendall Jenner’ın 818 Tequila’sının lansmanı için bir parti yer alıyor. Otel, Şubat ayında halka açılıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu